Berat baby 2kg..

Assalammualaikum.. Hai mommy smua.. Nk minta tips skit dr mommy smua.. 17/4 checkup dgn doc pakar sbb jantung laju. Time bt scan baby berat dlm 2kg.. Sy minta transfer ke hospital dekat kampung sbb suami selalu outstation.. Tp doc pakar ckp 15hb nie kalo baby berat xlbh 2kg ke atas, dia xbg transfer.. So nk minta pendapat mommy smua.. Mcm mana nk naik kan berat baby dlm kandungan..

2 Balas

minum susu ibu mengandung.

12mo ago

Sy xpnh plak minum susu ibu pregnant.. Selalu beli susu fernleaf. Ok sy cri susu tu.. Terima kasih ❤️