Sakit gigi

Assalammualaikum dan salam sejahtera Nak tanya kalau mengandung sakit gigi, kandungan sudah 6+ boleh tak cabut gigi sebab setiap sakit gigi #bantusharing #seriusnanya #pregnancy #mommybuntu #SAKITGIGI

5 Balas

sy baru cabut smlm..gigi geraham skt sgt.. sebelum nak cabut tu, bgtau misi dulu misi cakap boleh je cabut klu dh tak tahan sgt..g cabut kat swasta rm150 sebatang, dh cabut lega rse..dh tak sakit dh

better puan pergi ke klnik gg then tnya pada doc yg merawat..sbb mereka.lebih tahu kondisi puan bagaimana..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

cabut gigi selalu tiada masalah. tp betul ke punca sakit gigi tu boleh hilang dgn cabut gigi tu? better check dulu sbb apa sakit gigi.

second trimester boleh cabut gigi, tapi apa apa pun puan boleh ke klinik untuk kepastian.

tanya doktor dulu