Ngilu Di Perut Sebelah Kiri

Assalammualaikum Dan Hai... Kandungan Sya Arini 7 Minggu 5 Hari.. Dr Smlm Sya Ada Terasa Ngilu² Sikit D Bawah Perut Sebelah Kiri... Normal Kah Ya Mummy²? Sya Jadi Risau... Sbb Smlm Emosi Sya Tidak Baik, Sya Jadi Marah2... Rasa² Ngilu Tu Slps Sya Marah2 Tu... Jantung sya pun agak berdebar2 jer skrg... Maybe sbb risau ada rasa ngilu2 sikit sebelah perut kiri... Ngilu nya sikit2lah dan tidak spanjang masa... Tapi pandai datang2 rasa ngilu tu shingga skrg... Mohon pendapat mommy2.... Normal kah rasa ngilu2 d perut sebelah kiri ya dlm hampir nak masuk 8 minggu ni.... ????

4 Balas

sy nak masuk 7weeks kalau buat keje byk2 rasa mcm skit ari2 mcm urt trik pun ada dia skit skejap2 je kalau sy .. org ckp normal sbb bru2 jgn risau ok kalau skit sgt jumpa dr ..

5y ago

Ok sis... Trima kasih ya... Rasa lebih lega skrg bila kata normal.... 😊