Petua,produk & sebagainya utk mlancarkn haid keluar

Assalammuailaikum..tau x petua atau produk untuk mlncarkn haid ??sy haid tak teratur...kdg2 just spotting coklat,lndir coklat,& kuantiti yg keluar pn sikit saja,ada msa drh merah tp sikit..rasa xpuas tengok bila keluar tak lancar haid tu hmm..jus delima dlm botol tu ok ke?

4 Balas

Selalunya haid yg kurang teratur n tak lancar ni kebykkan adalah disebabkn oleh horman yg tidak teratur..kena perbetulkan hormon dulu ataupun refer doc untuk kepastian yg lebih mendalam.😊

4y ago

Aamiin yarabbal alamiin..insha allah..tq sis😁

Sye mnum air akar kayu suzyhoney selepas trun haid...lain xda....dgn ubah gaya pemakanan kita...sbb sye mcm 2...bila ubh gaya pemakanan n kurang kan stress alhamdulillah oky....

4y ago

Ok sis tq👌

Sis try tgk ig kaksitibidan kt sya nnt sis dpt la byk info brguna.

4y ago

Ow yeke sis...okay sis,,trima kasih yee😊

Selalunya hormon xstabil ni

4y ago

Ye sis..mmg hormon sy xstabil dr dlu..