Minum air gula

assalam..mau share pengalaman harini,minum air gula..lepas sejam muntah keluar semua.. kena ulang lagi minggu depan 😌☹️ sapa ada pengalaman mcm ni.. #firstbaby #11w

21 Balas

Huhu mmg perit minum tp awk fikir lapar je sblum minum tu. Mcm sy tarik nafas minum dua kali teguk. Pastu relax sekejap. Standby minyak angin kat idung dok diam2 atau try tdur ke jgn bnyk fikir.

4y ago

ye sama dengan saya sis mmg da stanby minyak angin...pas hbis je mnum trus bau mnyak angin bia potong sikit..lepas ambik darah kali kedua tu trus la muntah balik nasib sempat tahan...seksa btol..🤣🤣🤣..mata kejap2 tgok jam..alhamdulillah result smue ok..☺️☺️