klu boleh nk bsalin normal

Assalam..hye.. Maaf nak tnya.. Saya nie dh 38 minggu, bby k2 Prgnt sblom nie czer.. Dh jrak 18bulan..tpi doc bgi pilihan utk czer lgi.. Tnya kt kwan2, depa kata boleh normal lgi tu.. Tp pening..nk ikut doc ke mcmna.. Please kongsi2 sikit

1 Balas

waalaikumussalam,nk tnya ank 1st dlu czer knp ye..emlscs ke ellscs? pengalaman sya,ank 1st emlscs(sbb jantung ank xdpt detect dan da berak dlm perut) n 2nd normal..klu ank 1st sis ellscs mmg ank k2 kena czer jgk la..