kebas

Assalamaualikum... Ada tak dlm ni selalu kena kebas tgn.. sy kerap kebas tgn sebelah kanan.. Kadang smpai tak selesa rasa.. Kerap sgt terjadi bila bangun pagi.. #36w3d

18 Balas

Waalaikumussalam...sama la dgn saya..bukan setakat kebas,lenguh2 tangan..rasa mcm urat dlm tangan bersimpul..huhu..nk berus gigi pun seksa..nak makan pun kena slow2..makan dua suap,pastu kena biarkan tgn tu rehat jap..tkleh nak pgg barg lama sgt..hehe

4y ago

Mintak2 lah lepas bersalin hilang lah rasa kebas2 ni semua..