“Me Time”?

Assalam wbt & salam sejahtera semua.. Macam mana hari2 mommy daddy semua? Mamy hanya ber”Me Time” bila anak2 leka bermain sendiri atau masa anak tidur. Masak & kemas rumah semua buat masa mereka berjaga. Senang nak pantau & tak risau nak kelentang kelentung ke bising2 ke😆 #journalmamy #TAPSuperMom #15July2021 #WaisDanMawa

“Me Time”?
3 Balas

Seriau tengok anak mommy duduk di tingkap tu. Hati-hati sayang takut tak perasan ke ya mommy. Alhamdulillah mommy dapat me time. Relax juga kan😊

3y ago

Tula mommy hehehe

❤️❤️❤️

😍😍😍