JUS MAMARIAM

Assalam warga mommy2. Nak tanya siapa and dah consume jus mamariam? Ok Tak minum supplement tu. Sangat famous dalam wall fb Saya. Boleh korang share the supplement semasa hamil hinggalah nak dekat bersalin?

JUS MAMARIAM
1 Balas

Waalaikumussalam wbt. Saya minum masa hamil. Alhamdulillah badan tak rasa letih. Dalam pantang pon saya minum. Sekarang anak dah 7 bulan pon saya still minum. Rasa sesuai dengan badan... Anak saya 3 tahun pon suka minum. Tapi sikit ja bagi dia...