10 tahun ttc

Assalam.. sy nak share pengalaman. Sy kawen mei 2013. 2015 penah pregnant tapi gugur. 2019 pregnant lg & gugur lg. Jun 2019 sy ambil anak angkat. Skarang anak angkat dah 4y. Berkat ksabaran sy & suami alhamdulillah april 2023 sy disahkan pregnant utk kali ke 3. Alhamdulillah skarang dah 35w. Doakan sy ye sahabat semua. Kpd sahabat² yg masih mnanti khadiran zuriat, sy doakan 1 ari nanti semua akan dpt merase. Yg penting doa, usaha, tawakal. InsyaAllah, akan tibe mase yg sesuai dgn izin Allah..

4 Balas

Alhamdulillah..TAHNIAH awk...moga dipermudahkan urusan bersalin nanti..mommy & baby selamat...doakan saya juga...sy due 2.12...tp serah diri khamis ni...Semoga Kita dipermudahkan urusan bersalin nanti♥️

6mo ago

ooo... sy doakan semoga urusan awak dipermudahkan ye..