10 tahun ttc

Assalam.. sy nak share pengalaman. Sy kawen mei 2013. 2015 penah pregnant tapi gugur. 2019 pregnant lg & gugur lg. Jun 2019 sy ambil anak angkat. Skarang anak angkat dah 4y. Berkat ksabaran sy & suami alhamdulillah april 2023 sy disahkan pregnant utk kali ke 3. Alhamdulillah skarang dah 35w. Doakan sy ye sahabat semua. Kpd sahabat² yg masih mnanti khadiran zuriat, sy doakan 1 ari nanti semua akan dpt merase. Yg penting doa, usaha, tawakal. InsyaAllah, akan tibe mase yg sesuai dgn izin Allah..

4 Balas

tahniah sis. penantian yg lama, akhir nya Allah beri izin merasainya. lebih kurang mcm sy, 9y ttc. Alhamdulillah Allah beri rezeki xternilai ni. due hjung bulan. moga Allah permudahkan urusan kita utk melahirkan zuriat 🤲

6mo ago

alhamdulillah... tahniah jugak utk sis.. semoga kehadiran cahaya mata ni akan mnambahkan lg rase bsyukur kite pd Allah s.a.w

Alhamdulillah..TAHNIAH awk...moga dipermudahkan urusan bersalin nanti..mommy & baby selamat...doakan saya juga...sy due 2.12...tp serah diri khamis ni...Semoga Kita dipermudahkan urusan bersalin nanti♥️

6mo ago

ooo... sy doakan semoga urusan awak dipermudahkan ye..

Ohh awak tau awak pregnant bulan april? Lmp awak bile? Sebab sye lmp bulan mac. Skrg baru 33 week 🤔

6mo ago

ye sy tau sy pregnant 16.4. mase tu kandungan da 5w klau x silap. last period 9.3 🤗

alhamdullilah syukur, semoga dipermudahkan segala urusan awak & baby nanti ❤️