Baby suka duduk belah kiri

Assalam smua nak tanya , saya dah nak masuk 29w. And baby suka betul lepak kat rahim belah kiri mmg nmpak berbonjol kat situ xrata. Pegang pun keras2 mcm badan belakangnya. Normal ke bila dia lepak belah kiri akan rasa sakit2 kat belah situ? Active tu active je dia tu gerak2 cuma suka lepak kiri je dia. #firsttimemom

9 Balas

sy pon mcm tuu .. tp lepas sy tegur "baby nape duduk mcm nie, senget da perut umi" pastu dia tukar duduk elok balik ..hahah