sapu minyak panas

Assalam semua..saya nak bertanya..saya kena sakit pinggang dan kaki sume xblh gerak.. bolehkah saya sapu minyak panas dibelakang pinggang..sebab sakit sgt..nk jln pun sakit..saya baru 11 minggu..

12 Balas

bg sy blkag tu xyah lha sis..bhya..sbb myk pnas..mgkin sis akan rse lega ble ltak myk tp anak kt dlm kite xtaw.. just awk sruh susmi awk gosok² jer pinggag tu ..insyaAllah lega..😊

wsalam mmy.. sye cdangankn seelokknya jgn guna minyak panas.. ia lagi menambahkan yg xelokk dan xsesuai laa.. cuba mmy guna minyak aura ke.. rasa beranginn jee sperti gmbar yg sye sediakn

my mom ckp, minyak gah 30 (hijau) sgt sesuai utk ibu mengandung.. letak perut pun xpe sbb xpanas.. nak sapu baca selawat n Al-Fatihah

Sye pakai ni , bau wangi , dan x pns . Rasa dingin2 je .tpi area perut sye tak letak .pinggang gn bhu kki je sye buh

Xdigalakkan sis..mcm sy letak je minyk apa2 yg xpns.. tekan2 skit pingang.nk tdo letak bntal kcik kt belkg

Mkn pisang sis.. Bahaya tu.. Takot kurang potassium.. Boleh smpai xleh jalan taw

saya letak minyak balm .. tp xbnyak .. bole ke ?

Sy letak minyak yu yee tp sbb angin lah

Sapu minyak yuyie ckit jak boleh la...

Belakang badan boleh sis. Depan hanya dada je boleh. 🥰