sapu minyak panas

Assalam semua..saya nak bertanya..saya kena sakit pinggang dan kaki sume xblh gerak.. bolehkah saya sapu minyak panas dibelakang pinggang..sebab sakit sgt..nk jln pun sakit..saya baru 11 minggu..

12 Balas

Saya letak je tapi x bnyk..

Xcuba urut ke..ade jgk kndungan dduk xbtul..klau org2 tua kta dk tikam celah paha..mmang skit xlh nk jln la..tp kne cri yg btul2 mak bidan pngalaman la..baiki kddukan baby

5y ago

Tp kndungan awal lg..klau 5bln mgkin sb tu..awal2 kt alahan pn blh jdi..sya sapu je mnyak pnas..tp bhgian perut pgang xla..pnggung sapu