Risau scan tak nampak apa2 lg.

Assalam semua. Sy last period 13.11.21.period selama 14hari. Bulan 12 xdtg. Bulan stu pun smpai skrg belum period. Upt double line. Clearblue pun tulis pregnant. Simptom smua ada. Tp bila scan xnmpk apa2 lg. Sy risau tkut benda lain ke yg xnormal.. Ada yg boleh bg pandangan tak.. Risau sgt2.. #ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing

Risau scan tak nampak apa2 lg.
1 Balas

2-3 tu means 4-5w, so normal tak nampak apa2 lagi bila scan sbb halus lagi. Tggu dah 8w ke atas baru scan lagi ye.

2y ago

Betul, jangan fikir yg bukan2 🥰