kandungan luar rahim

Assalam semua. Saya nak tanya apa tanda kehamilan luar rahim ya? Saya delay period seminggu result upt sangat jelas. Soalan saya walaupun result upt jelas,berpontensi juga ke utk hamil luar rahim. Usia kandungan saya 5 minggu dan kadang kadang terasa sakit (mcm nk period) bawah perut. Harap ada yg boleh jawab. Tq in advance ??

1 Balas

* dan tiada pendarahan berlaku. Saya nk pergi scan tapi nk tunggu usia kandungan 6 weeks jd saya nk tanya pengalaman ibu ibu dulu 😊