Masa tidur baby

Assalam semua. Saya nak minta pendapat semua, salah ke kalau baby sy tido time waktu maghrib? Sebab mentua saya tak suh baby tidur waktu maghrib, masalahnye baby dah ngantuk dan tido , saya pun x sanggup dah nak kejut sebab ye la dah la ambi masa berjam nak tido kan baby.

15 Balas

blh je tapi make sure ibu ada disisi baby.. kalau baby dah ngantuk takkan nak biar je tidokan n baca ayat kursi

Bleh je jnji ms time tu duk ngan baby jgn Tinggalkan dia dlm ms sama psang ayat2 Al quran

Tidurkan je sis kalau baby dah mengantuk sangat. Hehe

baby tkpe..slalu ank bwh 1 thun mmg cmtu..

Anak saya pun selalu tido waktu maghrib