33minggu kerap sakit pungung belakang

Assalam semua nk tnya..normal ke sakit2 pungung belakang smpai nk bediri pn kdg sakit tk larat.. Skrg sy 33weeks.. Adakah itu tanda nk bersalin atau mmng biasa2 je.. Minta pendapat sbb ank first.. Sy dh tk tahan sakitt sangat?#firstbaby #bantusharing #seriusnanya

1 Balas

normal.. kandungan dah besar, so kacau ligamen organ yg berdekatan elakkan duduk atau berdiri dlm tempoh lama. senam dan jaga posture sesuai kehamilan minun air kosong secukupnya

2y ago

tq bagitau?