Susu formula

Hi assalam semua Nak tanya.. baby sy dah sebulan lebih.. sy mixed feeding dia dengan susu S26 utk kurangkan kuning.. alhamdulillah dah turun.. tapi start last week dia berak sekali sehari je.. sbelum ni berak 4-5 kali. ruam pula makin banyak naik kat badan.. perlu ke sy tukar susu.. atau adakah ini normal utk baby sebulan lebih?

1 Balas

Salam. Masih normal berak sekali sehari. Tapi kalau anak muntah², sembelit, selalu meragam boleh tukar susu. Nak tahu kenapa ruam naik boleh refer doc ya, mommy. Mungkin faktor lain