bersalin swasta atau kerajaan ?

Assalam saya nk tanya if kita nak bersalin dekat kerajaan dan ambil kelas pertama boleh ke ? wlupun kita n suami bukan kerja kerajaan . boleh tahu harga bayaran bilik kelas pertama ? dan if swasta pula boleh bg cadangan hospital apa yg ada pakej yg tak berapa mahal harga dia .

2 Balas

Hospital kerajaan blh je nk mntk wad kelas 1, to bergantung pd kekosongan jugak, deposit biasanya RM800..kalau swasta pulak range lebih kurang je, cuma nak tak nak perlu sediakn lebih, xblh ngam2 hrga yg ditetapkan, sbb ada mcm2 kemungkinan blh berlaku mcm emergency cser, baby kena tahan, atau lain2..sy ingt ada sedara sy dlu kena 17k, sbb emergency cser dan kena tahan bbrp hari

Kelas pertama di hospital kerajaan bergantung pada kekosongan sis.