Kos Hospital Kerajaan

Assalam. Saya nak tanya. Suami kerja kilang. swasta tak da gerenti letter. Boleh mintak kilang buat tak gerenti letter dak? N if xda GL, kos bersalin di hosp kerajaan berapa rm?

1 Balas

GL bukan kilang tempat keje suami puan yg keluarkan. GL insurans yg keluarkan. Kalau puan nak bersalin dkat swasta dah boleh start ambil insurans. Pasal kos bersalin dkat GH xmhal pon xsampai ribu2

4y ago

Sy brsalin hspital kerajaan..bersalin normal..duduk wad sehari je kena xsmpai rm50