Scan apa akan dilakukan di kk kerajaan

Assalam. Saya nak tanya. Selalu dekat klinik kerajaan dia akan scan kita bila ja ya. Macam sebulan sekali ka macam mana

2 Balas

Ni yg sy igt. Masa awal buka buku. 20w , 28w . Lepastu trimester ke3 tak pasti bila lg. Kecuali ada risiko tinggi akn kerap scan dan akan appointment dgn fms dan pakar hospital

KK biasanya buat growth scan. kalau dah hujung2 sebulan sekali.

11mo ago

tak sure Dr kira mcm mana tapi kalau Sy, 11w (lepas buka buku pink), 16w, 28w, 32w, 36w (esok)