X RASA BABY GERAK LAGI

Assalam, Saya nak Tanya normal ke kalau xrasa lagi pergerakan baby dalam perut lagi.. saya sekarang da 21w4d.. Saya da buat growth scan masa 20week haritu semua ok.. Cuma saya risau xrasa apa² lagi pergerakan.. #firstbaby #2xpernahmiscarriage

2 Balas

Macam sy bila goyang2kan perut, dia gerak2 gitu je la. Belum nak aktif sangat. Sbb 1st baby memang lambat. Pulak perut sy lemak tebal. Org kata biasanya dah 23w ke atas baru dia aktif betul.

Hi Sis, better pergi check dgn segera. I pun macam tu. Bila pergi check, nadi jantung dah berhenti. Sampai hari ini rindu lagi masa Dia bergerak kat perut.

4y ago

Sebelum sis check tu, baby memang pernah bergerak ke sis ? And then sedar tiba2 dah tak gerak ke ?