Makan kimchi(stew kimchi) jenis xpedas boleh ke masa pantang?

Assalam, hi saya nak tanya 😂 masa pantang boleh x makan kimchi, lagi2 jenis stew 😂 sebab saya suka makan sup kimchi, dan healthy jugak makannya. Sebab tu saya tanya, boleh ke tidak ye? #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Bru ingt nk tnye soalan ni, skali nmpk soalan sis. Bkn ape, sy mmg suka sgt mkn kimchi n sy tgk org korea elok je mkn xkire pregnant or lps brsalin. Tp sy risau juga nk mkn time dlm pantang sbb bdn org korea lain dgn kte org msia😅

2y ago

iya sisss.. tu yg saya tanya. kalau boleh, saya nak start makan lepas anak dh xde kuning. sedapnya buat kimchi jigae daging panas2 makan dengan nasi. allahu... terlioq!