Demam masa berpantang

Assalam.. nk tnya pendapat.. kalau masa dalam pantang ibu demam mcm mana ya? Baby sy masih lg menyusu badan.. ada tak ubat atau ape2 yg sy boleh mkn utk kurangkan demam..

3 Balas

Sy selalu pam susu alhamdulillah susu byk.. so masa demam biras Sy jaga n dia bg susu yg Sy pam tu.. time demam pun pam. simpan je dlm peti ..

Wassalam. Boleh pergi ke klinik dan bagitahu masih berpantang. Doc akan bagi ubat yang sepatutnya. #TAPactiveusers #TAPSupermoms

bg tahu yg sis tgh pantang dan tgh susukan anak