Kepala Berpinar2 ?

Assalam / Hi all, nk tnya is it normal ye kalau kita rasa kepala berpinar2 sehingga kita bole terjatuh mcm org pengsan tu? Hilang keseimbangan badan?? Sy alami mslh ni da 3 hari, semalam sy bgun lps baring bru lgkah ptama sy da jatuh trus ke kanan, nasib jatuh atas sofa.. Sy takutt.. Sering jd bila nak bjalan slps kita baring atau duduk, usia kndungan skrg 13w2d..mohon pcerahan ye.

6 Balas

Hb low ke? Mungkin sebab tu. Sy pun alami yg sama. Hb 10.4 je ni. Huhu.. Cara terbaik, bila nk bangun dr tidur, duduk dulu. Tak boleh tergesa-gesa nak jalan. Slowly.

5y ago

Not sure la.. Btw tq ye.. Nti sy cek kt doc.. Plan nk jmpa doc jumaat ni.

Tak normal. Bahaya tu. Kemungkinan besar sama mcm reply sebelum2 ni. Low bp atau low hb atau 2-2. Nak kepastian better terus g check up

5y ago

Tqsm ye.. I check doc trus..

Wslam , rsanya hb low. Cuba minum milo atau nestm

5y ago

Tqsm ye... Milo mmg minum hampir tiap hari.. Tiap pagi mesti nk milo.. Hehe.

seeloknya sis g hospital. maybe hb low

5y ago

Ok2 tq for ur advice..

Sama ada hb low atau bp low..

5y ago

Tq for ur comment.. I check doc nti.. Tq

Myb cra ni ok juga