Suntikan depo

ASSALAM . nk tnya ibu yg brpngalaman mcm sy alami... lepas sya suntikan depo . haid sya x teratur . kluar sikit ii , dan last period tu pada awal bulan 10/22 . , tpi bulan 11/22 tak dtg piriod pun , sampai bulan 12/22 tak piriod. . dan spatut nya 18/12/22 saya kena sambung suntikan depo pulak.. tpi sya tak nak. jadi sekarang ni sya risau.. bulan 11/22 sampai bulan baru sekarang ni saya still tak piriod. . adakah normal ? infect depo? atau pun sebab apa ya? pleasee respon . bg ibu yg alami mcm sy.

6 Balas

saya makan pil pun sama .last period bulan 11,,sampai skg xperiod2 ag