Tak tutup lampu, bahaya atau tak untuk baby

Assalam, nak tnya ibu2 masa dlm pantang tido ttup lampu ke x? Sy bby umo 3bln pun masih tido tak ttup lampu. Ke bahaya utk bby

2 Balas

sye dri keluar hospital lps bersalin terus tido tutup lampu. sbb nak ajar siang n mlm dkt baby. bukak lampu kecik je malap2. lgi 1 tido x tutup lampu ni bdn jdi mudah penat.

1y ago

oh takpe nanti lepas ni suruh abahnye beli lampu kecik tuu. sbb tak tutup lampu, abang nga kakak nya selalu sedar dari tido😅 Baby tkde pulak sedar

https://my.theasianparent.com/lampu-tidur Artikel ni mungkin membantu puan