Tidur Bersama Bayi

Hai. Nak tanya, untuk bayi belum sebulan, boleh ke tidur tutup lampu? Just psg lampu tidur? Anak sy kerap muntah so sy psg lampu putih tu supaya sng tgk anak muntah ke tak. Tapi sbnrnya sy sendiri x selesa bila bukak main lampu tu. Huhu. Ada jawapan mommy2?

1 Balas

Boleh pakai lampu tidur or lampu yg malap just utk senang kan kita pantau anak.

5y ago

Ouh thank you. Sebab sebelum ni baby kuning nurse kata tido jgn tutup lampu.