Keputihan sewaktu hamil

Assalam,, nak tanya.. saya baru trimester 1, 10 minggu. Saya ada keputihan tapi kadang2 warna putih susu, kadang2 jernih & kadang2 warna kekuningan pekat, saya risau jugak. Tapi tak ada apa2 bau.. warna je pandai macam tu..Appointment dgn KK lagi 2 minggu. Ada tak pernah alami mcm saya & apa nak buat eh? Risau jugak.. #firstmom #bantusharing #ingintahu

1 Balas

normal sis selagi tak ada bau dan gatal. kadang kuning tu sbb jangkitan kulat.

1mo ago

yg tu kena doktor yg check. inform nurse masa appointment tu. kalau awak risau nurse akan set jumpa doktor