Soalan Morning sickness

Assalam hi nak tanya normal ke kalau dah masok 7weeks tapi takde kena morning sickness ? Cuma pinggang sakit dan kadang cramp perut je . #firstbaby

1 Balas

Normal. Lain org lain simptom. Ada org langsung tak ada apa2 alahan masa pregnant. Ada org alahan teruk. Mcm sy sampai tahap hyperemesis gravidarum. 3x admit wad. Sy alahan sampai bersalin. Bersyukur kalau puan tak ada apa2 simptom masa pregnant. Moga puan dipermudahkan sepanjang pregnant

3y ago

Ouhh yeke , terima kasih kak sebab share . Aamiin dan semoga segala urusan akak jugak dipermudahkan