Newborn 3 minggu

Assalam, nak tanya mommies2 okay ke kalau baby tido mengiring kepala ke atas ? Kalau baring baby tido macam tak lena sangat

1 Balas

macam ni ka. anak saya smpi sekarang dia tido mcm ni. usia dia dh setahun 9bulan. sy kerap betulkan je posisi kepala dia. cuma nnt baby akan auto tido semula mcm tu. tapi sekarang position tido dia mcm2 la. menonggek, meniarap. hee

2y ago

hee. thank u awak☺️❤️. betul tu. kalau risau elakkan letak bantal dgn selimut.