first preggy , first baby

Assalam . Nak tanya , baru preggy 6minggu . Boleh ke mandi manda dekat air terjun ? Menjejaskan baby dalam perut tak ? Ad effect pape tak kalau mandi air terjun ?

10 Balas

Wslm 6 minggu baby masih fragile, kalau sy mmg sy elak p air terjun sebab nk kne berjalan jauh dengan batu2 tu bahaya sis, takut terjatuh ke apa kan.. mandi tu xde mslah pn cume tempt tu kurang sesuai. Tapi kalau dh tunggu masa bgus sgt la berenang ni..

5y ago

Awal lg.. Rehat je la drmh jln pun jgn bnyak sgt.