cezer..

assalam n slmt mlm nk tnyaa ari ni dah 15 ari bersalin tp czer.. nk tnya bhgian czer sy da hujung nya terbuka skit.. sy just pntau biar sntiasa kering ja.. nk tnya blh ka kat tempt tu letak pa2 ubat utk bantu dia tertp n kering elok... harap da yg berpngalaman n sudi kngsi

1 Balas

Kalau saya, saya tak letak apa2. Walaupun ramai je share yang ni boleh letak tu boleh letak, tapi saya tetap tak letak. Banyakkan makan protein je contohnya macam ikan, protein la yang banyak bantu luka tu cepat bercantum dan cepat sembuh. Selain tu, amalkan makan buah oren, sebab buah oren kaya vitamin c yang juga boleh bantu sembuhkan luka.

4y ago

Kalau macam tu, tu gatal sebab nak sembuh la tu. Banyakkan makan protein dan makan oren atau supplement vitamin c, bantu cepat sembuhkan luka.