KENCING MANIS (PREGGY 8M)

Assalam Mommy semua...nak tnya sape ade kencing manis mase preggy? tkpe ke tak makan ubat "tambah darah" , "cair darah" dan "calcium? #1stBabyAfter3y #SpesenTakSukaMakanUbat

1 Balas

PERLU. WAJIB. WAJIB. Wajib mkn ubat tambah drah dan vitamin2 lain yg Dr bg. Utk kebaikan anak dan awk. Wlaupun tdak suka mkn pill2 segala pill. Tp fikir psl anak awk.. Bila kita lahirkan anak nti tdak kisah la normal atau czer awk akn ttap kehilangan byk darah lebih dri 3liter. So.. Think about it.