9week pregnant bleeding

Hi assalam mommy, saya nak tnya. Saya 9week pregnant but bleeding dari 7hb sampai skrg. Pergi check doc dah 3 kali but diorg just suggest ubat kuatkan rahim je. Bukan kandungan luar rahim. Cuma bleeding penuh 1pad setiap hari. Ada yang pernah alami situation yang sama macam saya ?

1 Balas

Saya pernah mengalaminya sis.pada minggu ke 5 keluar flek coklat muda lepas tu coklat tua dan selepas tu darah sedikit lama2 penuh pad setiap kali saya tukar.saya ada juga di bagi ubat menguatkan kandungan dan saya dah periksa kehospital selepas beberapa hari akhir kandungan saya gugur pada usia 6 minggu 5 hari.