Bleeding di awal kehamilan

Assalamualaikumm. Saya nak tanya ada tak yang pernah terjadi threatened miscarriage dan bertahan sampai ke akhir pregnancy? Saya bleeding macam period tu semasa minggu ke 7 pregnant. Dah seminggu tapi masih ada bleeding on off. Doktor suggest untuk banyakkan berehat dan makan ubat dushapton untuk kuatkan rahim dan repeat scan 2 minggu lagi. Terasa lamaanya nak tunggu dua minggu.

1 Balas

ada je yg bleeding n okay..hrp awak punya cpt stop bleeding.bykkan doa ya