Sakit di vagina selepas beranak

Assalam mommies,Sy dlm pantang 41 hri,tp dh msuk 2 hri scara tiba² sakit di vagina.nk tgk tp xberani..sbb peranakan jatuh ke?Sy belum mngurut Or snaman lg..sbb czer..plan 2bulan nt Bru nk mula sbb Luka hujung still xok.. ada yg berpengalaman mcmni x🥹

2 Balas

kalau czer takde kena mengena dgn peranakan jatuh sbb tak meneran pun. pantau sakit yg macam mana. kalau terlalu kerap kena jumpa doktor terus

Oh sy czer xde lak skt miss v tu sbb xde kne apepn. 1st time bersamapn xskt. Sis cek la guna cermin. Kalau berlanjutan g klinik ye