Telinga bayi berkeruping

Assalam mommies,bayi Sy berusia 39 hari..dia suka mngiring kanan,jd Sy perasan mulanya naik biji timbul di kwsn telinga dia..kmudian hilg,lpstu jd mcm berair Dan kering..rsa mcm nk tarik2 ja kulit kering tu tp xbrani..kesian pula tgk..ada yg prnh jadi tak kt sini..#ingintahu

Telinga bayi berkeruping
1 Balas

setiap kali lepas mandi lap pakai towel sampai kering. boleh juga letak sikit minyak zaitun/kelapa dan gosok utk buang yg berkuping. ulang tiap kali lepas mandi

2y ago

ye sis..Sy bt mcmtu td brkesan..tma ksih ya 😀