Gerakan baby

Assalam hi mommies, sy nak tnye ada normal ke kalau bby siang dia x aktif sgt, nak dptkan 10 gerakan tu pon biasanya smpai pkol 4 atau 5 bru lengkap.. tp bila bak tido malam, sampai senget2 perut dia bergerak.. ada yg sama mcm ni jgk x? #30weeks5days #First_Baby

12 Balas

sy pon bby aktif mlm ...mlm mmg xleh tido......dye menendang la menyenget la...klaw siang tu ade mase dye aktif ade mse dye diam je...nk kne usik2 perut bg dye gerak..

3y ago

sama la dengan saya .. hihhuhi