Gerakan baby

Assalam hi mommies, sy nak tnye ada normal ke kalau bby siang dia x aktif sgt, nak dptkan 10 gerakan tu pon biasanya smpai pkol 4 atau 5 bru lengkap.. tp bila bak tido malam, sampai senget2 perut dia bergerak.. ada yg sama mcm ni jgk x? #30weeks5days #First_Baby

12 Balas

saya, awal pagi baby dh gerak.. bila nk start kira mula pukul 9 xde pulak 😅 tunggu la sampai nk pukul 11 baru gerak semula.. kadang² tu last² minit baru cukup 10. saya 33 week

3y ago

sama la kita sis

Sama lah kita.. kdg smpai pkul 8 mlm pun ada.. lgi2 hri sy bnyk aktiviti dan bergerak.. lgi susah nk rasa gerakan bby. Bila malam tu kdg2 smpai senget2 perut dia menonggek 😅

sy pon bby aktif mlm ...mlm mmg xleh tido......dye menendang la menyenget la...klaw siang tu ade mase dye aktif ade mse dye diam je...nk kne usik2 perut bg dye gerak..

3y ago

sama la dengan saya .. hihhuhi

Sy aktif plk siang sbb buat kja n snaman skit jd baby kuat bgerak.. smpaila ke mlm pn dy smbng aktif.. 😂😂

sama ...time nak tidur tu..time tu lah dy begolek2 sakan ...sampai senget2 perot...😂😂😂😂

saya pun sama, siang baby kurang aktif malamnya aktif sakan😂sekarang 33weeks 4 days

sama la sis, bb sy pn sblh ptg ke mlm aktif..siang kurg aktif 😊

normal je tapi kena cukup 10 gerakkan dari 9am-9m

Sama😂... 35weeks 4days

sama la dengan saya