"BERPUASA" UTK REVIEW CHECK UP

Assalam mommies.. Nk tnya korang, hr ni sy ada tmujnji di klinik. Review check up. Doc pesan suruh puasa lps jam 10 mlm td. Tp nk tnya korang, smpi bila spya sy dpt isi perut ye? Risau sy cepat pening sbb sy ada HB low. Korang ada pngalaman tak??

1 Balas

Nanti dr akan suh pi Klinik awal, lepas ambil 1st darah akan tunggu 2 jam untuk 2nd darah. In between 2 jam tu ada dr yang bagi minum air masak/ada yg tak(kena tanya).. Lepas tu da boleh makan