Bersalin Di Hospital Kerajaan Mahal Ke?

Assalam mommies, ni saya anak yang pertama. Jdi pengalaman tu mmg zero lah. Nak tnya kalau bersalin di hospital kerajaan mahal tak kos pembelajaan dia? Kena juga prepare kos dia. Hehe

43 Balas

Hospital Ampang 40hinggek 😁

5y ago

Sy tak amik epidural. Normal. Jangn risau sebab kerajaan tanggung banyak Kalau ikut cost kat bil tu beribu jugak , tapi kemang kerajaan tanggung. Kalau czer pun tak sampai seratus sis

Rm100 ke bawah ..

5y ago

Sama²❤

Gov paling murah

Taklah Mahal sngat ....

5y ago

Hehe terima kasih atas informasi

x mahal lah...

ikut ni sis

Rm15😂

murah..

Murah

Xmahal sis.. klau normal murah lg dri czer.. sy tu hri czer, kos rm130.. bby kne thn wad sbb kuning rm45.. sy kne xsmpai rm200😉