Bill hospital

Hi mommies2 semua , siapa pernah bersalin dekat hospital Shah Alam ye .. Nak tnya ni kos rawatan bersalin biasa dn czer , agak2 mahal x . Maaf , ni Kali pertama nak bersalin dekat sana .. sblm ni semua anak kat Sabah , sbb dduk area selangor ni yg akan bersalin kat shah alam hospital nnt .. minta tlg share ya siapa yg tahu kos pembayaran .. Mahal ke x ?

1 Balas

Hai sy pernah bersalin thun 2021 kt hosp shah alam secara normal..byrnnya murah sja bawah rm10..tp tgok jugak pd keadaan anak dan ibu slps bersalin mcm mne..tp tak mahal mana pon..dan sy amik wad biasa je..

1y ago

makasi sis .. bukan apa nk buat persediaan awal , inshallah baby bln 5 nk kuar .. so xda kalut kn ..