Upt test negative atau positive??

Assalam mommies and kawan2. Saya nak tanya berdasarkan gambar saya up kan ni, negative atau positive? Ni saya test petang. Pastu saya test lagi malam dpt result 1 line jee. Pastu esok saya test pagi, tgh hari and malam pun 1 line je… pls help 🥲 #TTC #ttc5tahun

Upt test negative atau positive??
15 Balas

InsyaAllah tive tu sis, nanti next test upt cube buat awal pagi, 1st urine

3y ago

Saya buat keesokan harinya pepagi lepas subuh dpt single line. Xpe sy try lagi sminggu 😁