Susu Anmum Materna perisa coklat

Assalam momies smua , ada tak sni pglaman mnum susu anmum materna perisa coklat tu ? ok tak ? sblm ni mnum yg perisa vanilla tp tula keputihan sy teruk & rasa mual pastu tukar yg coklat Alhamdulillah kuptihan sy normal balik pastu mesra tekak pla .. Tp kwn ada ckp npa mnum prisa coklat ? tgk hasil dari mnum coklat2 anak kdua dia bkulit gelap . Hmm btl ka effect wrna kulit bby pula ? 🀣 alahaii mcm2 . kot² kt sni ada pgalaman , boleh share tak? sy ckp kat dia tak kot , ikut genetik juga . tp husbnd dia siap backup x lah , boleh je paksa warna . amboi ! #pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

Susu Anmum Materna perisa coklat
2 Balas

mana ada effect huhu tgk kpd kulit mak ayah dia la. huhu

2y ago

ahahaha kan , tula sy kata kt dia ikut genetik gak . tp hm tak knon . aduhai laa mulut manusia 🀣