IVF treatment

Assalamu’alaikum semua, ade sesiapa pnh menjalani IVF treatment? Blh share pengalaman x? In Shaa Allah sy akan menjalani 1st step of IVF dlm waktu terdekat. Tgh tggu menstrual yg dijadualkan pd minggu ini (kene ambil Gonal-F injection) - 1st menstrual after miscarriage last month. Semoga dipermudahkan urusan olehNYA. #ttc15years8months #1stIVF #4xmissedmiscarriages #recurrentmiscarriage

2 Balas

Aminn.. semoga urusan sis dpermudahkan.. dberikan kesihatan yg baik & dkurniakan cahaya mata yg soleh solehah.. klu sis bley share your journey psl IVF sure will help a lot.. selama nie tw psl ivf tp x tw the first steps.. mula2 nk ke mne kk ke swasta ke n the price.. klu sis senang2 nant share la ye..😊

9mo ago

Nnt bile settle semua - sy share by summary point. Senang nk baca. Currently tgh undergo treatment using Gonal-F 225 - prescribed by Dr.

Saya takda pengalaman tp saya hadir di sini doakan semoga dipermudahkan urusan sis & husband ya. Moga IVF berjaya & dikurniakan baby soleh/solehah yg membesar sihat walafiat secepatnya 🥰

10mo ago

Alhamdulillah & Thank you sis❤️