Ectopic pregnancy

Assalam.. maaf tumpang bertanya.. cm mne ye nk luka operet cepat kering... dn x melecet... sy 15 aribuln 9.. operet buang tiub belah kiri.. hamil 7mnggu bru thu ectopic... kembar.. 1 kt tiub 1 kt rahim.. tp sy redha sbb xdpt nk slmatkn slah sorg... skrg utk pulihkn tmpt jahit.. bleh bg ptua.. sy mmg amalkn 1 hari sbiji limau sunkis.. slain tu...???

2 Balas

doc pnh bgitau sy kehamilan begini satu kat tiub satu kat rahim..mmg xdpt selamatkan dua²...tp peratus kehamilan bgini mmg kurg sis di antara salah satu nya...ada yg cakap kne minum air kunyit utk pulihkan tpt luka tu

Just make sure tempat jahitan kena sentiasa kering je..

5y ago

Masa sy operation kena ectopic thn lps mkn ikan haruan.. Tp mcm kembang tekak skit mkn ikan tu.. 😅