Baby second

Assalam ibu2 smua.. Ade x bakal2 ibu yg akan brsalin tahun depan 2021..Bole share due date ibu2 smua.. saya due date 17/4/2021..now 8mggu da.. Anak yg ke2.. Ank yg 1st da Berumur 2tahun 6bulan..time ank 1st mmg mabuk truk.. Muntah & pening.. Mkn mmg xlalu lgsung.. Baring saja.. Alahan yg skrg ni just pening kepala & rasa loya je.. Alhamdulillah bab mkn bole masuk lgi.. Saya doakn semoga yg bakal jdi ibu nti dipermudahkan segala urusan smua🤲 #babySecond

175 Balas

sye due 13/6/21 second baby.. yg sulung sekarang baru 8 bulan... rezeki baby second awal