Keputihan

Assalam ibu2 semua.. sapa yang ada masalah keputihan dah air yg keluar dari vagina punca menyebabkan kegatalan teruk pada bahagian sulit. siapa ada cara atau ubat untuk mengurangkan masalah kegatalan tu??? Ubt2 sapu untuk bahagian sulit kita kalau ada.. utk kulit2 dibhgian itu

15 Balas

Time check up nurse x tny ke..sy nurse ad tny..tp alhamdulillah dh 27w6d lom ad kputihan..cume smbelit je..

5y ago

Alhamdulillah sis x mngalami kputihan.. beruntong sgt2.. sy mse ank sulong xmcm ni pon.. sbb tu jdi blur bila gtal mcm ni.. sy smbelit pon ada skrg ni.. adoiii